Turvapainaminen ja erikoisjälkikäsittelyt

Väärentäminen ja kopiointi painotuotteissa ja pakkauksissa ovat lisääntyneet digitekniikan  kehittymisen myötä.

Päämiehemme Gasperini Italian Toscanassa on valmistuttanut ja kehittänyt menetelmiä piratisimia vastaan jo usean vuosikymmenen ajan. Gasperinilla on pitkäaikainen yhteistyö tunnettujen tuotemerkkien kanssa (Kenzo, Vespa, Armani, Versace, Campari jne).

Kermetar Oy toimittaa räätälöidyt ratkaisut kustannustehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan laatoista, folioista ja tarvikkeista valmiisiin painotuotteisiin asti.

  • Foliointi, preeglaus, foliopreeglaus, laminointi ja lakkaus, hologrammit, myös 3D hologrammit ja mikrokaiverretut laatat.
  • Nanopigmentit aitouden varmistamiseen.
  • Foliointilaatat, preeglauslaatat, magnesium, messinki kupari ja sinkki.

Mahdollisuuksia on rajattomasti, ohessa muutamia työnäytteitä Gasperinilta;

Olemme jäseniä FSEA-järjestössä, joka on kansainvälinen foliointiiin ja erikoisefekteihin erikoistunut järjestö.
Campari Campari Campari Campari Campari Ensimmäisiä kertoja valmistettu etiketti jossa foliointi ja preeglaus tehty samanaikaisesti. Erikoistyökalu mahdollisti folioida Campari-tekstin ja preeglata tekstin sisäosan.
Calvin Klein Jeans Calvin Klein Jeans Calvin Klein Jeans Calvin Klein Jeans Calvin Klein Jeans Calvin Klein farkkujen tägi. Calvin Klein siirtyi hologrammista mikrotekstuurifoliointiin. Kaikki Calvin Kleinin tägit valmistetaan Italiassa yhtestyössä Gasperinin kanssa.
Gianni Versacen Medusa. Yksi ensimmäisistä muotoilluista 3D-preeglauksista, jonka työkalut tehtiin täysin CNC-koneella niin tarkasti, että työjälkeä ei tarvinnut käsin korjata.