Toimitamme laadukkaita ratkaisuja asiakasyritysten kunnossapitoon ja tuotantoon

Kermetar Oy on yli 40-vuotias perheyritys, toimitamme laadukkaita ratkaisuja asiakasyritysten kunnossapitoon ja tuotantoon. Pidämme koneet käynnissä, meidän johtavana tavoitteena on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa, oma maahantuonti takaa laadun ja edulliset hinnat.

Kansainvälinen päämiesverkostomme työskentelee jatkuvasti uuden tekniikan ja tulevaisuuden vaatimusten parissa, tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Pitkällä aikavälillä Kermetar Oy:stä on kehittynyt erikois- asiantuntija palvelemaan suomalaista teollisuutta.

Toimimme useilla teollisilla toimialoilla, mm. pakkaus, graafinen-, paperinjalostus-, elintarvike- ja muoviteollisuus.

Maahantuomme, markkinoimme ja toimitamme asiakkaille laadukkaita teknisiä ratkaisu- ja, jotka tukevat ja kehittävät asiakkaidemme liiketoimintaa. Toimintamme lähtökohtana on asiakas, jonka työskentelyä me olemme helpottamassa. Tarjoamme huipputekniikan tuotteita kautta maailman.

Kermetar Oy:n tuotevalikoimaan lukeutuvat mm: Terät ja veitset lähes kaikkeen leikkaamiseen, teollisuusterät Martor turvaleikkurit, ilmanviilentimet, Peak Luupit ja Dino-Lite USB mikroskoopit, alipainekomponentit, tarttujat, imukupit ja ejektorit, Teflon PTFE teipit, vastuslangat, erikoisvoiteluaineet, kuljetinverkot ja kaikki kuuma- saumaustarvikkeet.

Palveluihimme kuuluvat:

  • tekninen myynti ja tuki
  • maailman johtavien päämiesten tuotekehitys
  • koulutus ja konsultointi
  • Meille kumppanuus on prosessien ja toiminnan kehittämistä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.
  • Pyrimme kattamaan asiakkaan kaikki tarpeet.

Koska tänä päivänä laadun lisäksi vaaditaan entistä enemmän myös nopeutta, pyrimme omalta osaltamme vastaamaan vaatimukseen panostamalla varastointiin ja logistiikkaan. Siksi pystymme toimittamaan suurimman osan lähetyksistämme heti, tai asiakkaan toivomana ajankohtana.

Kermetar Oy on sijoittunut vuoden 2018 Menestyjä-yritysten joukkoon.