MARTOR-turvaleikkurit ja terät

NELJÄ TURVATEKNIIKKAA

Toimitamme KAIKKI saksalaiset MARTOR-turvaveitset ja MARTOR-turvaleikkurit ammattikäyttöön. Piilotettu terä, täysautomaattinen terän sisäänveto tai automaattinen terän sisäänveto – päätät, mikä MARTOR -turvatekniikka sopii parhaiten työpaikkaturvallisuustarpeisiisi.

Martor Secumax, Secupro, Secunorm ja Secubase

SECUMAX – PIILOTETTU TERÄ = TURVALLINEN
Terä ei ole auki, vaan piilossa, ja siksi leikkuureuna on suojattu sinulta ja pakatuilta tavaroilta. Tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen suojan viiltovammoilta ja samalla suojaa tavarojasi taitavasti.
https://www.youtube.com/watch?v=nI8KvncTMDc&t=2s

SECUPRO – TÄYSIN AUTOMAATTINEN TERÄN PALAUTUS = ERITTÄIN TURVALLINEN
Älykäs leikkuutyökalu: heti kun terä poistuu leikattavasta materiaalista, se vetäytyy täysin automaattisesti kahvaan. Vaikka jatkat liukusäätimen tai vivun painamista. Tätä me kutsumme ”erittäin korkeaksi turvallisuudeksi”.
https://www.youtube.com/watch?v=mzmw7jNSXWQ

SECUNORM – AUTOMAATTINEN TERÄN PALAUTUS = TURVALLISUUS
Terät Martor turvaleikkureihin ja turvaveitsiin. Useita terävaihtoehtoja  RST, T.i.N päällystetyt terät ja keraamiset terät.
https://www.youtube.com/watch?v=MxZQOuuGbN4&t=4s

SECUBASE 383
Turvaveitsi, joka toimii myös leikkurina? Uusi SECUBASE 383 voi olla molemmat. Leikkuutyökalusi on varustettu automaattisella terän sisäänvetämisellä leikkausvammojen estämiseksi. Jotkut leikkaustehtävät, kuten sahaus, on kuitenkin helpompia kiinteällä terällä. Terä voidaan siksi lukita seitsemään eri asentoon tehokkaan työskentelyn mahdollistamiseksi. Suoralla ja aallotetulla terällä.

Tutustu verkkokaupassamme: MARTOR-turvaleikkurit

Martor tuoteluettelo 2022