Ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt lääketeollisuudelle

Laadukkaat ja hygieeniset japanilaiset NITTO Kinzoku Kogyo ruostumattomat terässäiliöt. Monille eri toimialoille, esim. lääketeollisuus, kosmetiikka, elintarvikkeet, kemikaalit, puolijohteet ja useat muut. NITTO Kinzoku Kogyo toimittaa teknisiä RST ratkaisuja ympäri maailman. Heillä on laajat asiakasreferenssit suurista kansainvälisistä lääke- ja kosmetiikanvalmistajista pienempiin valmistajiin.

Nitto-Kinzokun Kogyon valmistamat RST laitteistot (säiliöt, sekoittajat, astiat jne) ovat saaneet erityisen hyvän vastaanoton lääketeollisuudessa. Yhdysvalloissa ja Japanissa lääketeollisuudessa käytettyjen säiliöiden on täytettävä FDA:n (Food and Drug Administration) ja GMP (Good Manufacturing Practice) -standardit, joiden mukaisesti tuotteet ovat tiukasti määriteltyjä.

Lisäksi NITTO on toimittanut tuotteita kaikkiaan 310 lääkeyritykselle Japanissa vuodesta 2014 lähtien (viitaten Japan Pharmaceutical Industry Data Book 2017:ään).

Asiakasreferessejä Japanissa: Japanin ”mega-apteekit”, Takeda Pharmaceutical Co. Ltd:n, Astellas Pharman ja Daiichi-Sankyon sekä rinnakkaisten lääkeyhtiöiden ja luontaistuotevalmistajat.

Säiliöiden, vaunujen, sekoittajien jne pääasialliset käyttötarkoitukset eivät rajoitu varastointiin tai kuljetukseen, tuotteita voidaan käyttää myös valmistusprosessin sekoitus- ja paineistustoiminnoissa. Lisäksi Nitto Kinzoku Kogyo valmistaa myös muokkaussäiliöt biologisille aineille, puhdastila ratkaisut tablettitehtaille ja ruiskutussäätösäiliöt. Valmistus myös säiliöille, joilla on erittäin korkeat laatuvaatimukset.

Katso valmistajan tuoteluettelo