RST säiliöt, astiat ja sekoittajat

Nitton suurin vahvuus ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut konttituotteet ja räätälöidyt ratkaisut järjestelmätuotteita tarvitseville asiakkaille 60 vuoden kokemuksella.

Kuvaus

Nittolla on mahdollista tarjota sellaisia ​​tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia maailmassa ja voivat parantaa asiakasyrityksen tuottavuutta. Valmiina toimituksina 120 000 mittatilaustyönä tehtyä suunnittelupiirustusta ruostumattomasta teräksestä valmistetuille konteille. Asiakas voi valita omaan käyttöönsä sopivan säiliön ja sitten muokata sitä esimerkiksi lisäämällä perussäiliöön toimintoja.

Mahdollista valmistaa esimerkiksi tällainen tuote:

  • vaadittu tilavuus on 40l
  • kokonaiskorkeus 1500mm lattiasta
  • poistoportti on asennettu 500mm korkeuteen
  • runkoon on lisätty tasomittari sisätilan tarkkailua varten
  • pyörät on lisätty, jotta sitä voivat siirtää sitä helposti lääketehtaassa (vaurioittamatta tehtaan lattiaa)

Esimerkiksi haluat tehdä mittatilaustyönä ruostumattomasta teräksestä valmistetun säiliön, voit kysyä paikalliselta rauta- ja terästehtaalta tai insinööritoimistolta. Heillä ei kuitenkaan ehkä ole paljon kokemusta ja tietoa. Saatat joutua suunnittelemaan idean, tekemään suunnittelupiirustuksen, tilaamaan materiaalit alusta alkaen ja huolehtimaan hinnasta, laadusta ja jopa toimituspäivästä. Nitto Kinzoku Kogyo tarjoaa tuhansia peruskontteja, kymmeniä tuhansia tuotantopiirustuksia, 60 vuoden kokemusen ja kokeneet myynti-insinöörit, jotka osaavat neuvoa asiakkaita oikealla tavalla.

RST-sekoitussäiliöt

Mitä pitää sekoittaa, mitä käyttää, käyttöolosuhteet (lämpötila, kapasiteetti jne) – nämä ongelmat on otettava huomioon ja tulosten perusteella on myös valittava sopiva sekoitin, tuulettimen siiven muoto ja säiliö. Lisäksi ei voida määrittää, voidaanko ainesosia sekoittaa, jos sekoitustoimintoa ei itse asiassa suoriteta. Nitto Kinzoku Kogyo toimittaa erimuotoisia säiliöitä ja sekoittimia (mukaan lukien sekoitustuulettimen siivet). Lisäksi elektronisen ohjauksen yhdistetty käyttö lämmittimien ja jäähdytysyksiköiden kanssa voi johtaa valtavaan tuottavuusharppaukseen. Voiko vain sekoittimia valmistava yritys tehdä tämän? Kyllä, voimme tarjota ratkaisun tähän ongelmaan.

Tankin tilavuus

Nitto Kinzoku Kogyo valmistaa säiliöitä ja järjestelmiä useista millilitroista satoihin litroihin. Tuotteita käytetään yleisesti pilottimittakaavatuotantovaiheessa, raaka-ainekokeiluvaiheen päätyttyä ja ennen muodollista tuotantovaihetta. Lisäksi Japanissa, jossa on edistynyt monimalli pienerätuotanto, tuotteemme ovat myös erittäin yleisiä. Esimerkiksi yritys voi valmistaa perunalastuja rajoitetun erän tai rajoitetun alueen mauilla käyttämällä 10-100 litran säiliöitä.

Erilaisia ​​lisävarusteita

Muita käyttötarkoituksia on liian monta mainittavaksi tässä, Nitto Kinzoku Kogyo toimittaa satoja mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita ja järjestelmiä kuukausittain. Saatavilla myös laaja valikoima tarvikkeita ja toimivia säiliöitä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin astioihin.

Pienin tilausmäärä on tietysti ”1”.

Tuhansia perustuotteita on saatavilla luettelossa ja kotisivuilla.