ESBAND-hihnat

  • Vetohihnat
  • Kuljetinhihnat
  • Voimansiirto hihnat
  • Kaikille teollisuudenaloille

Kuvaus

Vetohihnat ja kuljetinhihnat

Esband-hihnat tarjoavat optimaaliset ominaisuudet mekaniikka- ja laitesuunnitteluun. Kehitämme yksilöllisen ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, jokaiseen koneeseen, jokaiseen käyttötyyppiin ja jokaiseen kuljetettavaan materiaaliin. Yhdistämme erilaisia ​​kantoainemateriaaleja, pinnoitteita ja parannuksia luodaksemme mukautetun kuljettimen. Vastataksemme asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin mahdollisimman optimaalisesti, meillä on oma erikoistunut koneenrakennus. Valmistamme myös yksittäisiä kankaita ja lankoja neulelaitoksessamme. Laaja valikoima erikoisversioita ja käsittelyjä täydentää tarjoamamme.

Valmistamamme käyttö- ja kuljetinhihnat ovat erittäin erikoisia, ja siksi niillä on tuotemerkki Esband.

Räätälöidyt hihnaratkaisut teollisuuden eri sovelluksiin

Aito Esband ”Made in Germany” – käyttöhihnojen ja kuljetinhihnojen, punnitushihnojen, tyhjiöjakohihnojen muodossa, elintarvikkeiden kuljetinhihnat, tyhjiöhihnat, hihnapyörät, hajontaliinat, koristenauhat ja imunauhat.

Tutkimus ja kehitys, jatkuva innovaatio ja laadunvarmistus ovat meille etusijalla. Mutta tämä ei ole ainoa syy, miksi Esband edustaa vallankumousta vetohihnojen, kuljetinhihnojen, koristeteippien ja imuteippien suhteen. Se on loputonta tuotantoa ilman sen heikointa lenkkiä: saumaa. Absoluuttisen homogeenisuuden ansiosta ne takaavat erinomaiset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän. Laaja valikoima erilaisia ​​perusmateriaaleja ja pinnoitteita tarjoaa jokaiselle käyttäjälle heidän tarpeisiinsa räätälöidyn Esbandin – kiitos myös oman konepajasuunnittelumme.

  • Homogeenisuus: Esband tarjoaa tasaiset venymäarvot, vetolujuudet ja paksuustoleranssit koko pituudelta – ilman heikkouksien mahdollisuutta.
  • Joustavuus: Esband tarjoaa tasaiset venymäarvot, vetolujuudet ja paksuustoleranssit koko pituudelta – ilman heikkouksia.
  • Hiljainen käynti: Esband välttää saumojen aiheuttamia ääniä ja kulkee erittäin hiljaa.
  • Vakaus: Esband on bipolaarinen: Pieni venymä pituussuunnassa ja säädettävissä vaakasuunnassa, se käyttää pieniä esijännitysvoimia ja minimaalisia laakerikuormia.
  • Palvelu: Yksilöllisesti räätälöityjen pohjamateriaalien ja pinnoitteiden ansiosta Esband varmistaa, että tuotantoprosessit ovat taloudellisia. Schlattererin asiakkaat hyötyvät intensiivisestä palvelusta ja konsultaatiosta, tarkasta hihnalaskelmasta ja yksilöllisestä tuesta.

Laatuvakuutus

Schlattererille laadunvarmistus ei ole koskaan ollut vieras käsite. Se kattaa joukon yksittäisiä testejä ja tarkastuksia raaka-aineesta lopputarkastukseen. Vasta sitten toimitetaan Esband. Erityisesti asiakkaidemme sovellusprofiileihin räätälöitynä testaamme lisäksi muita tuotteiden ominaisuuksia ja kehitämme niille mielekkäitä testausprosesseja. Mekaanisten ja fyysisten laatuvaatimusten lisäksi Esband on monilla alueilla elintarviketeollisuuden tiukkojen ohjeiden alainen ja hyväksytty käytettäväksi tupakan jalostuksessa.

Schlattererilla laadunvarmistus tarkoittaa myös sitä, että käytetyt tai kuluneet kuljettimet ja hihnat voidaan lähettää takaisin meille ja tutkia laboratorioissamme. Analyysitiedot sisällytetään välittömästi Schlatterer-tuotteiden kehittämiseen ja optimointiin.

Lue lisää valmistajan sivuilta