Kääntökehät- ja laakerit

  • Yksirivinen kuulakääntölaakeri
  • Kaksiriviset kuulakääntölaakerit
  • Kolmiriviset kääntökehät
  • Kääntölaakerit kierukkavaihteella
  • Eurooppalaisen standardin vakiokääntökehät
  • Kaivinkoneen varaosat

Kuvaus

Maanshan Tongli Slewing Ring Co. Ltd. on korkealaatuisten kääntökehien ja kääntölaakereiden valmistaja, joka pystyy suunnittelemaan, kehittämään ja valmistamaan monenlaisia ​​kääntörenkaita. Yrityksen toiminnan kulmakivi on ”ammattimaisuus ja sitoutuminen johtavat menestykseen.” Tongli pyrkii saavuttamaan asiakkaiden täydellisen tyytyväisyyden erinomaisen teknologiansa avulla.

Tonglin vuotuinen tuotantokapasiteetti yltää jopa 60 000 kääntörenkaaseen, joiden halkaisija voi olla jopa 4 000 mm, ja ne soveltuvat erilaisiin rakenteisiin. Valikoima kattaa yli 2000 erilaista kääntörengasta eri kokoluokissa ja rakenteissa. Tuotteita viedään Eurooppaan, Amerikkaan ja Aasiaan.

Tongli Slewing Ring on arvostettu kansallinen tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman. Tuotteita käytetään laajasti monenlaisissa sovelluksissa, kuten kaivinkoneissa, ajoneuvonostureissa, torninostureissa, kiskonostureissa, vedenkäsittelylaitteissa, työstökoneissa, erilaisissa kaivinkonemalleissa, tuulivoimassa, aurinkosähköjärjestelmissä ja ajoneuvonostureissa.

Vaihdettavat kääntörenkaat tarjoavat asiakkaille monipuolisia ratkaisuja. Innovatiivisuus luo kilpailuetua, ja tieteellinen tutkimus vahvistaa brändiä. Tongli on korkean teknologian yritys, jolla on vahva tutkimus- ja kehityskapasiteetti omaan kääntökehien tutkimuslaitokseen. Neljä alan johtavaa asiantuntijaa on osallistunut kansallisten kääntökehästandardien (JB2300-78 ja JJ36) laatimiseen jo 1970- ja 1980-luvuilla, ja heillä kaikilla on yli 25 vuoden kokemus kääntökehien suunnittelusta ja valmistuksesta. Instituutti on tuottanut lukuisia innovaatioita ja tuoteparannuksia, ja saanut myös useita patentteja.