Lihanleikkuri AX-322

Lihanleikkuri on viipalointikone, joka voi viipaloida sianlihan lyhyen ulkofileen, varren jne. pluslämpötila-alueella, kaksinkertaistaen, kohdistaen kaksirivisesti ja poimia hihnakuljettimelta.

Kuvaus

Diagonaali leikattu erikoisleikkuri ei-pyöreästä teräsarjastamme, joka tunnetaan “A – Z” – ja “A – X” -malliensa vahvasta suoritushistoriasta. Valmistaa siististi leikatut tasapaksuiset viipaleet nauhaveitsellä, jossa on automaattinen teroitus ja puhdistus. Viipaloi lihan luotettavasti jopa pakkasen yläpuolella olevissa lämpötiloissa. Varustettu lihankiinnityslevyllä tehokkaamman tuotannon saavuttamiseksi, viipaloi viimeisiin reunoihin tai “saumoihin” lihapaloissa.Mahdollistaa jatkuvan raaka-aineiden lisäämisen. Korkea toiminnan tehokkuus johtaa parempaan kannattavuuteen. Käytettävyyttä ja turvallisuutta painottava suunnittelu mahdollistaa käytön myös vähän kokemusta omaaville työntekijöille. Helppo ja nopea käyttöönotto sekä myös helppo ja hygieeninen pestä.

  • Malli: AX-322
  • Viipalointimenetelmä: Lihaosaston pystysuuntainen heilautus edestakaisin
  • Terätyyppinen vanneveitsi (suora terä)
  • Max. raaka-aineen mitat P 600 x L 320 x K 160 (mm)
  • Viipaleen paksuus 1-30 mm
  • Viipalointilämpötila -1°C – 5°C (optimaalinen alue: 2°C – 3°C) Viipalointilämpötila *Saattaa vaihdella jonkin verran raaka-aineesta riippuen
  • Viipalointinopeus 20-66 lyöntiä/min (portaaton)
  • Raaka-aineen syöttö: Jatkuva syöttö mahdollista
  • Terän teroitus: Mukana automaattinen teroitusmekanismi
  • Terän puhdistus: Vesi-ilma-seoksen ruiskutus (kaavin mukana)