NEXTORCH taskulamput ja valaistustyökalut ammattilaisille

Kuvaus

Edistyksellinen kannettavien valaistustuotteiden valmistaja

Tarjoamme vaativille käyttäjille ammattimaisia ​​mobiilivalaistustuotteita lainvalvontaan, metsästykseen, taktiseen, ulkokäyttöön ja jokapäiväiseen kuljettamiseen.

Suunnittelijat, joilla on todellista kokemusta

Meitä ohjaa pyrkimys ratkaista todellisia ongelmia, opimme tekemällä ja kehitymme jatkuvasti testaamalla. Osallistumme lainvalvontakoulutukseen ja selviytymiskursseihin ulkona ja saamme todellista palautetta testaajiltamme. Testaamme tuotteitamme maailman vaativimmissa olosuhteissa, joten tiedämme, että jokainen NEXTORCH-nimellä varustettu tuote on mitä tahansa.

Laaja tietokanta

Työskentelemme monien alan asiantuntevimpien valaistuksen ja hämärän toiminnan asiantuntijoiden kanssa. Me NEXTORCHilla emme vain pyri luomaan markkinoiden toimivimpia tuotteita, vaan haluamme myös jakaa matkan varrella keräämäämme asiantuntemusta. Tutustu tietokeskukseemme saadaksesi lisätietoja valaistuksesta, patukoista ja hämärässä toimivista taktiikoista.

ANSI/PLATO-jäsen ja ensiluokkainen valaistuslaitteiden valmistaja

Olemme yksi PLATOn (Portable Lights American Trade Organization) perustajajäsenistä ja yksi maailman johtavista T&K-voimalaitoksista ja taskulamppujen valmistajasta.

Toimialat

Lataa NEXTORCH tuote-esite