Tekniset kuitukankaat ja polyuretaanielastomeerit

Kuvaus

 

 

-Teknisten kuitukangastekstiilit

-Valmistaja tarjoaa myös erikoistuneita ympäristöpalveluita, kuten uudelleenvalmistus- ja omaisuuden hyödyntämisaloitteita kasvavalle asiakasportfoliolle.

-BMP:n erinomainen tekninen kuitukangasosaaminen on auttanut hyödyntämään heidän valmistusasiantuntemustaan ​​kattavilla korkean suorituskyvyn suodatustuotteiden markkinoilla.

-Aidosti globaalina yrityksenä BMP pystyy tarjoamaan mediamuunnospalveluita, kuten laskostusta, stanssausta, leikkausta ja laminointia koko BMP-valmistusdivisioonan alueella.

-Tämä merkittävä investointi muunnoslaitteiden valikoimaamme edustaa BMP:n omistautumista korkealaatuisten automatisoitujen prosessien tarjoamiseen, jotka on suunniteltu kustannustietoisuutta ajatellen.

-BMP-suodatinkokoonpanot voidaan muuntaa leikkaus-, ultraäänihitsaus- ja päätykappaleen muovausprosesseilla riippuen asiakkaidemme meille toimittamista eritelmistä.

Lopullinen kokoonpano kestää talon sisäisen laadunvarmennussarjan suorituskykytesteillä ennen julkaisua, kuten ilmanläpäisevyyden testaus, tehokkuustesti (neste), HEPA-indikaatio, SEM-testaus ja FTIR-testit varmistaakseen, että BMP toimittaa  laadukkaita ja luotettavia tuotteita.

BMP:n Worldwide Media Portfolio sisältää:

Wetlaid (lasi, selluloosa)
E-PTFE-kalvo
Aktiivihiili
Hydro-kietoutunut
Spunbond
Kudotut materiaalit ja verkko
Lämpösidottu
Sulapuhallettu
Neulahuopa

-Polyuretaani on kimmoisa, joustava ja kestävä polymeerimateriaali, jota löytyy tuhansista sovelluksista useilla eri teollisuudenaloilla.

-Se voidaan formuloida tarjoamaan erittäin jäykkiä materiaaleja pehmeisiin koostumuksiin ja vaahtomuoviin asti. 1940-luvulla tehdystä keksinnöstä lähtien polyuretaania on käytetty monenlaisissa sovelluksissa vauvan leluista lentokoneen siipiin, ja sitä mukautetaan edelleen nykyaikaiseen teknologiaan.

-BMP on yksi maailman johtavista polyuretaanien prosessoreista, joka hyödyntää viimeisintä materiaaliteknologiaa ja tarjoaa poikkeuksellisen teknisen kyvyn.

 

Tarjoamme seuraavat teknologiat, prosessit ja laitteet varmistaaksemme, että asiakkaidemme odotukset täyttyvät huippuosaamisella:

Omat polymeerikemistit
Keskipakovalukyky
Tyhjiövaluastiat
Painovoimamuottikyky
Kuivausuunit
Kosteus/lämpötilaohjattu testauslaboratorio
Meisto-/leikkauslaitteet
Omat polymeerikemistit
Sisäinen CAD
Työkalukyky

 

Kuitukankaat

-Tuotekoostumus vaihtelee polyesteristä ja polypropeenista sellaisiin korkealaatuisiin kuituihin, kuten Aramid, PTFE ja PPS

 

https://www.bmpworldwide.com/