Peristalttiset pumput nesteiden annosteluun

Peristalttiset pumput ja termoplastiset letkut nesteiden  annosteluun

Kuvaus

Peristalttiset pumput ja termoplastiset letkut nesteiden  annosteluun

Letkuannostelupumput, kalvoannostelupumput ja termoplastiset kumiletkut

  • Peristalttisten pumppujen valikoima perustuu tiiviiseen yhteistyöhön kumppaniyritysten kanssa, joilla on vuosien kokemus teollisuusalalta.
  • Annosteluperistalttiset pumput  kattavat erittäin laajan valikoiman mahdollisia vaatimuksia pienestä pumpusta mineraalisuolojen mikroannostukseen akvaarioissa suuriin kalkkimaitomäärien siirtämiseen vedenkäsittelyyn.
  • Jokainen peristalttinen pumppu sovitetaan asiakkaan projektiin ja toteutetaan muuttamalla perusmalleilla  sovelluksen tarpeiden mukaan.
  • Peristalttisten pumppujen  monipuolisuus yhdessä varastosta saatavien valmiiden tuotteiden kanssa mahdollistaa laadukkaan palvelun erittäin lyhyessä ajassa, myös pienten määrien tai yksittäisten kappaleiden toimittamiseen.
  • Tuotteiden laaja saatavuus varastossa mahdollistaa nopean näytteenottopalvelun, jolloin asiakkaat voivat tehdä alustavan toteutettavuusanalyysin ja sen jälkeen alustavan arvioinnin projektista.
  • Peristalttisilla annostelupumpuilla on mallista riippuen kiinteä tai säädettävä virtausnopeus (invertterin tai ohjausyksikön kautta) ja ne tarjoavat laajan valikoiman virtausnopeuksia 0,1 ml/min – 6 000 l/h.
  • Peristalttisissa pumpuissa on avomoottorit (OEM) tai IP55-koteloidut moottorit tai kotelot eri suojausasteilla (IP40 – IP55 – IP65) mallista riippuen.
  • Peristalttisten pumppujen kumiputket on valmistettu teknisesti sopivimmista materiaaleista kosketukseen pumpattavien nesteiden kanssa, ja ne tarjoavat korkean suorituskyvyn sekä keston että paineen suhteen (4 baariin asti).

Kalvopumppu
Peristalttinen pumppu annostelu – maatalous
Peristalttinen pumppu annosteluun – maidot
Peristalttinen pumppu – laboratoriot ja vedenpuhdistus
Peristalttinen pumppu – pesuaineet ja pesut
Peristalttinen pumppu pesuille
Peristalttinen pumppu – annostelu ja täyttö
Peristalttiset termoplastiset letkut

www.espango.it
www.teknofluor.it
www.teknoprene.it